AMPACK është një prodhues dhe furnizues profesional i makinerive dhe pajisjeve të paketimit të vendosura në Shanghai të Kinës që nga viti 2003.

Produktet kryesore AMPACK janë makina larëse e shisheve, makineria automatike e mbushjes së shisheve, makineria mbuluese, makina e etiketimit etj. për linjën e plotë të mbushjes së shisheve. Pajisjet tona përdoren gjerësisht në industrinë farmaceutike, ushqimore, kimikate ditore, kozmetike etj.

Në bazë të menaxhimit dhe mjeshtërisë së avancuar, ne kemi teknikë të shkëlqyer prodhimi dhe një ekip efikas të shpërndarjes, si dhe anëtarë të mirë të stafit të shërbimit, në mënyrë që të mund të ndërmarrim porositë tuaja me shumë efikasitet. Ne kemi besim në cilësinë e lartë të produkteve tona, dhe mund të ofrojmë çmime shumë konkurruese në të njëjtën kohë.

Falë kreditimit dhe shërbimit tonë të mirë, ne kemi bërë arritje të mëdha në vitet e fundit. Ne kemi krijuar marrëdhënie afatgjata biznesi me shumë klientë. Produktet tona eksportohen në shumë vende dhe zona. Përveç makinerive dhe pajisjeve, ne gjithashtu furnizojmë linja prodhimi, zgjidhje ambalazhimi me një ndalesë. Ne presim një bashkëpunim afatgjatë dhe të begatë me klientët në mbarë botën.

Shfaqja e Fabrikës