Një unscrambler shishe është një makinë që përdoret për të ushqyer shishet në linjat e prodhimit në industritë e shisheve. Shumë dizajne janë të disponueshme, por qëllimi i tyre është i njëjtë, shishet ushqehen automatikisht me shpejtësi të lartë duke eliminuar punën e shtrenjtë dhe joefikase manuale të këtij procesi.

AMPACK prodhon një linjë të plotë të Unscramblers Shisheve për të renditur, organizuar, orientuar dhe shpërndarë shishet ose kontejnerët në një mënyrë të vetme, të drejtë dhe të rregullt, direkt në linjën tuaj të prodhimit. Pavarësisht nëse kontejneri juaj është i madh apo i vogël, linja juaj e prodhimit është e shpejtë ose e ngadaltë, ose produkti juaj është farmaceutik, ushqimor, pijesh, kozmetik ose kimik, AMPACK ka një sistem të gërvishtjes së shisheve me shpejtësi të ulët ose të lartë për të ndihmuar në maksimizimin e efikasitetit të linjës suaj të prodhimit.

Shiko Videon

Makinë për fshirjen e shisheve të kafshëve shtëpiake me shpejtësi të lartë

Shiko Videon

Makinë për tavolinë ushqimore për klasifikim të shisheve

Shiko Videon

Makinë për klasifikimin e shisheve të llojit të kutisë për shishe plastike

Shiko Videon

Makinë lineare automatike për zhbërjen e shisheve

Pajisje të besueshme, superiore, unscrambler

Të kesh një rrëshqitës të besueshëm të shisheve ose enëve plastike është thelbësore për të maksimizuar efikasitetin dhe për të siguruar që kontejnerët tuaj janë të përgatitur për hapin tjetër në procesin e paketimit. Përdorimi i një unscrambler nga AMPACK do të sigurojë që ju keni një unscrambler që është i lehtë për t'u kuptuar, i lehtë për t'u përdorur dhe mirëmbajtur, dhe gjithashtu do të sigurojë vite prodhimi pa probleme.

Linja e fshirëseve të shisheve me shpejtësi të lartë AMPACK përfshin modele me profil të ulët, performancë të lartë, kursim hapësire, punë të rëndë dhe modele të dizajnuara në mënyrë ergonomike që mund të integrohen lehtësisht me pajisjet ekzistuese ose të reja. Këta rrëshqitës do t'i marrin automatikisht shishet tuaja të zbukuruara ose të virgjëra nga pjesa më e madhe e rastësishme dhe do t'i vendosin fort pa dëmtuar në transportuesin e linjës së paketimit për operacionet në rrjedhën e poshtme.

Si funksionojnë Unscramblers Shishe

Shpërthyesit e shisheve i marrin shishet në pozicione të rastësishme pasi kontejnerët hidhen rastësisht në një plesht të madh që mund të mbajë mijëra shishe. Pastaj ato shishe trajtohen në mënyra të ndryshme nga pleshti në pjesët e tjera të makinerive, kështu që ato renditen derisa të merrni një shishe në këmbë direkt në transportuesin tuaj, duke shkuar te mbushësi i shisheve, më pas në një makinë mbyllëse, etiketuese dhe pjesa tjetër e mbushjes. linjë.

Ky është një shpjegim bazë: ka mijëra modele shishe dhe çdo enë duhet të analizohet në mënyrë që një makinë për zhbërjen e shisheve të funksionojë siç duhet, duke marrë parasysh, ndër të tjera:

Shpejtësia e kërkuar

Meqenëse zhveshësi i shisheve është në fillim të linjës së shisheve, duhet të jetë makina më e shpejtë për t'u siguruar që mund të arrijë çdo pajisje tjetër mbushëse në linjë nëse ka një ndalesë.

Madhësia e kontejnerit

Madhësia e kontejnerit në makineritë e mbushjes së lëngshme është kritike për rekomandimin e madhësisë së makinës; për shembull, një makinë 32 në tas mund të bëjë 200 + shishe në minutë nga një shishe 2oz, por do të bëjë vetëm 10-15 shishe në minutë në gallon. Gjithashtu, një plesht prej 25 këmbësh kub mund të strehojë mijëra shishe 2oz, në mënyrë që makina të mund të funksionojë për një kohë të gjatë pa asnjë operator, por mund të strehojë vetëm disa dhjetëra gallona, kështu që unscrambler mund të funksionojë vetëm për disa minuta përpara se pleshti të funksionojë. për t'u mbushur përsëri.

Karakteristikat e projektimit

Çdo veçori e projektimit të kontejnerit në një kontejner mund të paraqesë një sfidë në çdo pjesë të procesit të zhbërjes; mund të jetë shumë i butë, kreshta që dëmtojnë enën, dimensionalisht të vështira për t'u orientuar (diametri dhe lartësia e shishes janë të ngjashme), udhëzues në shishe që kapin grepin, ndër të tjera.

Vendi i instalimit

Shumë linja prodhimi fillojnë pa një rrëshqitës shishe dhe kur analizohet mundësia për të shtuar një të tillë, nuk ka hapësirë të mirë për ta vendosur atë në një linjë mbushëse të lëngshme pasi këto makina priren të jenë në linjat më të mëdha të prodhimit. Normalisht vendoset përpara makinës mbushëse të lëngshme ose mbushëse pluhur. Disa klientë instalojnë gjithashtu makinën e zhveshjes menjëherë përpara makinës së etiketimit kur është e përshtatshme të etiketoni kontejnerët përpara mbushësit të lëngshëm.

Materiali

Materiali i kontejnerëve, mundësia e shënjimit dhe gërvishtjes, brishtësia, problemet e cilësisë janë disa nga sfidat që hasim për të punuar siç duhet makineritë tona.

Pastrimi i kontejnerëve në unscramblers

Ne ofrojmë opsionin e shpëlarjes me ajër në rrëshqitësit tanë, por është e rëndësishme të theksohet se pastrimi i bërë në këto sisteme me ajër jonizues ose shpëlarje me ajër të jonizuar është minimal, për kontejnerët që kërkojnë pastrim rekomandohet një shpëlarës i veçantë i shisheve.

Orientimi sekondar

Për të futur automatikisht kontejnerët në një linjë prodhimi, disa kontejnerë kërkojnë orientim dytësor, në mënyrë që kontejnerët të jenë në pozicionin e duhur përpara se të hyjnë në makinat e mbushjes së lëngjeve ose pajisjet e paketimit. Orientimi shtesë është i nevojshëm kur shishja që del nga çrrëshqyesi i shisheve futet në transportues në shumë pozicione; një shembull i kësaj do të ishte një çerek vaji motorik me qafën jashtë qendrës. Në një rrëshqitës tipik shishe, kontejnerët do t'i ushqejnë këto kontejnerë josimetrikë ose në pjesën e sipërme të qafës ose në pjesën e poshtme të qafës, kështu që për të automatizuar linjën e paketimit, duhet të shtoni orientim dytësor.