Trajnimi:

Ne ofrojmë sistemin e trajnimit të makinerive, klienti mund të zgjedhë trajnimin në fabrikën tonë ose në punëtorinë e klientëve. Ditët normale të stërvitjes janë 3-5 ditë.

Ne i ofrojmë klientit manual operimi.

Ne ofrojmë klientit video trajnimi dhe video të funksionimit të makinës.

Ne ofrojmë shërbimin e telekomandimit, nëse klienti nuk di të përdorë dhe përdorë makinën.

Instalimi:

Ne do të dërgojmë inxhinierë për të kryer instalimin dhe korrigjimin e pajisjeve në vendin e blerësit nëse kërkohet. Kostoja për biletat ajrore ndërkombëtare të dyfishta, akomodimi, ushqimi dhe transporti, mjekësia do të paguhet nga Blerësi për inxhinierët. Blerësi duhet të bashkëpunojë plotësisht me inxhinierin e Furnizuesit dhe të bëjë të gjitha kushtet e instalimit gati për punë.

Garancia:

Prodhuesi garanton që mallrat janë bërë nga materialet më të mira të Prodhuesit. Makina e shitur do të jetë garanci në një vit, në vitin e garancisë, çdo pjesë këmbimi e prishur për shkak të çështjes së cilësisë së furnizuesit, pjesët e këmbimit do të furnizohen falas për klientin, klienti duhet të paguajë koston e transportit nëse pesha e parcelës është më shumë se 500 gram.

Makineria e instalimit pas shitjes